Szabadság miatt az üzlet 2020.05.30 - 2020.06.01 között zárva tart.
Kedves Vásárlóink!
Üzletünk a hétfőtől péntekig 10:00 - 18:00, szombaton 10:00-13:00 között tart nyitva. 2020.04.27.-től a Főváros valamennyi kereskedelmi egységében, így az üzletekben is KÖTELEZŐ MASZKOT viselni! Megértésüket köszönjük! Szafari Sport Csapata A csomagküldés az említett időszakban szünetel.
Megértésüket köszönjük!

Általános szerződési feltételek

Ön a megrendelés elküldésével az Szafari Sport Kft. vásárlója lesz.

A szerződés tárgya

A vásárolt áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg. A termékleírásokat a gyártók bocsátották rendelkezésünkre, így ezek pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. Az sportszerek mellett található fotók szimbolikus fotók, az árucikkek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet.

Rendelését követően automatikus válaszlevelet kap rendszerünktől, melyben rögzítve van az Ön által kiválasztott szállítási mód és a fizetendő összeg Ft-ban. Kérjük vegye figyelembe, hogy az automatikus válaszlevélben a normál méretű csomagra vonatkozó szállítási díj van feltüntetve.

Amennyiben egy megrendelés különböző szállítási határidejű sportszereket is tartalmaz, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó. Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén az Szafari Sport Kft. sportáruházat kártérítési kötelezettség nem terheli.

Amennyiben a csomag átvétele a megrendelő részéről bármilyen okból meghiúsul, abban az esetben a szállítási és csomagolási díj kiszámlázásra kerül a megrendelő számlázási címére. Amennyiben a megrendelő a kézhezvételtől számított 30 napon belül nem rendezi a visszaérkezett csomag szállítási költségeit, jogi úton érvényesítjük követelésünket.

Vételár

A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely már az általános forgalmi adót is tartalmazza.

A vásárlástól való elállás joga

A vevő a szerződéstől az áru kézhezvételét követő tizennégy naptári napon belül indoklás nélkül elállhat. A vevő az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszaküldeni, vagy átadni a terméket. Ebben az esetben az eladó a kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő tizennégy napon belül visszatéríti. A vásárlástól való elállás joga személyes átvétel esetén nem érvényesíthető.

A vevő viseli az elállásból eredő minden felmerülő költséget. Az árucikk csak az eredeti csomagolásban és az eredeti garanciális és egyéb hozzátartozó okmányokkal együtt szolgáltatható vissza! Amennyiben az árucikk sérült, kopott, vagy viseletes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését, illetve megtagadhatja az áru visszavásárlását.

Az adott árucikk díjmentes cseréje csak abban az esetben lehetséges, ha a gyári csomagolásban található kiegészítők, tartozékok, dokumentációk, és azok csomagolása ép és bontatlan állapotban van.

Törvényi szabályozás

A Szafari Sport Kft, mint az amstaff-wear.hu üzemeltetője kijelenti, hogy az áruház működtetését mindig az aktuális érvényben lévő törvényi szabályozásnak megfelelően végzi.

Utánvételes vásárlás:

Minimum rendelési összeg: 2.490 Ft. A rendelt termékek a PDS futárszolgálaton keresztül jutnak el Önhöz utánvétes csomagként. Utánvételes fizetésnél Önnek csak a csomag átvételekor kell kifizetnie a megrendelés értékét a futárnak, mely tartalmazza a termékek vételárát és a szállítási költséget. A csomagokat a PSD futárszolgálat kézbesíti munkanapokon, munkaidőben. Amennyiben a csomag kézbesítésekor nem tartózkodnak otthon, a futár a rendelésben megadott telefonszámon fog egyeztet Önnel.

Szállítási díj: 990 Ft

Szállítási idő: a feladástól(!) számítva 1-2 munkanap.

Termék visszaküldés

Visszaküldési cím: Szafari Sport Kft. 1042 Budapest, Árpád út 45.
Más címre visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni!

Lényeges:
- ne utánvétel küldje vissza a csomagot,
- eredeti csomagolása legyen a terméknek,
- steril termék (nem volt használva).